Sunday, 24 July 2011

Di Sebalik Topeng BERSIH

Latar Belakang Jahat Mengenai Penganjur

Nama : Ambiga Sreenevasan

1. Agama Hindu
2. Anti Islam
3. Penyokong Murtad

kerja jahat laknatullah ni :

1. Menjadi peguam bela kes Lina Joy seorg wanita islam yg murtad
2. Menganjurkan forum pertikaikan kuasa mahkamah syariah melibatkan kemasukan org bukan islam masuk islam.
3. Pendokong dan Penggerak IFC (Inter Faith Comission/Suruhanjaya Antara agama) yg pernah mengatakan bhw perceraian dlm islam adalah zalim dan juga menyokong pluralisme agama.
4. Menawarkan khidmat guaman percuma kpd umat islam yg nak murtad skrnya dibawa ke mahkamah persekutuan.
5. Penyokong kuat kpd seorng wanita India yg nak mohon jadi peguam syarie dan nasib baik permohonan ditolak.

FAKTA FAKTA PEMBUKTIAN NIAT POLITIK JAHAT BERSIH 2.0

1.KERAJAAN MEMBERI BERSIH BERHIMPUN DLM STADIUM ! KEBENARAN TERSEBUT HANYA LAKU DI DLM STADIUM SHJ ! SELAIN DRPD KWSN DLM STADIUM ,.IA X SAH DN HARAM !

2.JELAS SEKALI , BERSIH MAHU BERARAK DIJALANAN !! DN BERSIH TIDAK MENJAMIN KESELAMATAN DIWAKTU PERARAKAN ITU !! NIAT JAHAT BERSIH UTK BEARAK MEMBUKTIKAN AGENDA MEREKA YG MAHU MENCABAR KESTABILAN NEGARA DN TITAH BAGINDA TUANKU !

3.BERSIH TELAH MEMPERLEKEHKAN TITAH BAGINDA TUANKU DYMM SPB YDP AGONG !! TITAH BAGINDA TUANKU YG X MAHU HURU HARA DIJALANAN TELAH DIABAIKAN DN DIPERLEKEHKAN !

4.PERSOALANNYA !! KNP SEWAKTU BERJUMPA DYMM SPB YDP AGONG TEMPOH HARI , BERSIH X MENYERAHKAN MEMORANDUM PERKARA 8 KPD BAGINDA ? KINP BERSIH MAHU JUGA HIMPUN ? DN SUDAHLAH HIMPUNAN DLM STADIUM DITAWARKAN KPD BERSIH ,...

MEREKA TETAP MAHU BERARAK !! PELBAGAI BENTUK PROVOKASI STRATEGIK MUNGKIN BOLEH BERLAKU DN SETERUSNYA MENGUGAT KESTABILAN NEGARA !!

5.KEMUNGKINAN ADA PIHAK TERTENTU YG AKAN MENGAMBIL KESEMPATAN ATAUPUN MANIPULASIKAN SITUASI ATAUPUN EXPLOITASIKAN KEADAAN ADALAH SGT BESAR !!

DIWAKTU PERARAKAN YG PENUH PROVOKASI STRATEGIK !! KEADAAN AMAT MUDAH MENJADI X TERKAWAL DN PELBAGAI MACAM PERKARA MUNGKIN BERLAKU !

KERAJAAN TIDAK BOLEH BERKOMPROMI DLM SITUASI INI ! KESTABILAN NEGARA DN KESELAMATAN RAKYAT WAJAR DIPASTIKAN PIHAK BERKUASA !!

6.PARA PENYOKONG BERSIH HARUS INGAT !! KESAN JANGKAPANJANG DLM SISTEM MASYARAKAT SELEPAS PERHIMPUNAN INI ,..DN JUGA KESAN DOMINO KPD INDEKS EKONOMI DN POLITIK NEGARA !

7.PERLAKUAN MENANG SORAK KAMPUNG TERGADAI AMAT MENGECEWAKAN RAKYAT JELATA KERANA KESTABILAN NEGARA DN KUASA POLITIK NEGARA DIJADIKAN PERTARUHAN !

8.PERCATUIRAN POLITIK BERSIH DLM SITUIASI INI AMT KEJI DN JIJIK !! MEREKA X PEDULIKAN TITAH BAGINDA TUANKU DN KESTABILAN NEGARA !! MEREKA HANYA PENTINGKAN MOMENTUM POLITIK UTK MEREKA SHJ !! 

MEREKA ABAIKAN KEPENTINGAN MASYARAKAT SECARA MENYELURUH !! MEREKA GAGAL MENCONGAK KESAN JANGKAPANJANG DRPD PERMAINAN POLITIK KOTOR LAGI JAHAT MEREKA !!

RAKYAT DIPERGUNAKAN DN DITIPU MUSLIHAT DGN ALASAN 8 PERKARA ITU ,..RAKYAT DIPERLEKHKAN MINDA DN RAKYAT JUGA DIPERBODOHKAN UTK MENJADI BUAHB CATUR MEREKA !!

9. APA YG MENYEDIHKANNYA, IALAH ,..PENCATUR ADALAH DRPD KALANGAN BANGSA DAP DN BANGSA HINDRAF MANAKALA SUBJEK CATURAN ADALAH DRPD KALANGAN BANGSA MELAYU UMAT ISLAM !!

MEREKA TELAH BERJAYA MENCETUSKAN PERANG SAUDARA DIKALANGAN BANGSA MELAYU UMAT ISLAM !!

3 comments:

 1. salam perjuangan..boleh lihat saya di blog hari ini dalam sejarah dan cheritera seribu satu malam

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete
 2. Salam perjuangan. Saya dah link blog saudara. Pohon link & follow blog saya. Terima kasih.

  http://kulaanniring.blogspot.com

  ReplyDelete